Grup Serban

Despre noi

Povestea noastră a început în 1994 cu producția și vânzarea de produse de panificație și patiserie în orașul Onești, județul Bacău, activitatea continuând dezvoltarea și extinderea de la an la an.

Azi, suntem un grup de firme în plină expansiune cu 6 domenii de activitate:
/agricultură,
/comerț cu cereale și plante oleaginoase,
/creșterea păsărilor,
/panificație, patiserie-cofetărie,
/alimentație publică (lanț propriu de magazine – Băcăniile Șerban),
/distribuție și transport.

Obiectivul Grup Șerban Holding presupune aplicarea continuă a celor mai inovatoare tehnologii și strategii de management în domeniile de activitate, astfel încât să putem oferi produse și servicii de înaltă calitate.

Grup Șerban Holding în cifre:

/6 domenii de activitate;
/peste 400 de angajați;
/3 ferme de creștere a puilor, în comunele Zorleni (jud. Vaslui), Parincea și Tătărăști (jud. Bacău). Capacitatea totală de producție este de 800.000 capete/serie a puilor broiler sau de 650.000 capete/serie a puilor cu creștere lentă;
/5 magazine sub brandul Băcănia Șerban;
/peste 12.000 ha de culturi agricole lucrate în două județe: Vaslui și Bacău;
/peste 130.000 de tone capacitate totală de depozitare a cerealelor și plantelor oleaginoase, în trei județe, Orbeni si Bogdanesti (jud. Bacau), Zorleni, Gagesti si Epureni (jud. Vaslui) si Targu Frumos (jud. Iasi). 50% din cereale sunt depozitate în silozuri și 50% în magazii, toate acestea fiind dotate cu mecanizări si automatizări moderne;
/20 tone/24h capacitate de producție panificație-patiserie;
/400 tone/oră – capacitate de recepție a cerealelor și 1800 tone/24h – capacitate de uscare a cerealelor.

Responsabilitate socială

Suntem o companie responsabilă, care dă înapoi comunităţii o parte din ceea ce câştigă, implicȃndu-se în activităţile comunităţii. Am făcut donaţii, am susţinut performanţa şi etica în afaceri, educaţia, tinerii şi grupurile defavorizate, ne implicăm în protecţia naturii și a mediului.

Certificări

Pentru un control mai bun am implementat sistemnul de management al calității şi siguranţei alimentului în conformitate cu prevederile standardelor:

SR EN I 9001:2008 şi ISO 22000:2005.