Cercetare și Dezvoltare

Aspectul central al cercetării noastre îl constituie implementarea tehnologiei no-till.

Fundamentăm planul tehnologic corespunzător tipurilor de sol și culturi pe baza studiilor pedologice specifice zonei de activitate, actualizate la 4 ani.

Prin intermediul echipei  de specialiști din cadrul grupului, organizați într-un Laborator de Inovație în Analiză Agroalimentară și Nutriție a Plantelor, în colaborare cu specialiști și institute de profil, analizăm microbiologia solului din arealul nostru de activitate.

Laboratorul nostru este dedicat explorării interacțiunilor dintre microorganismele solului și plante, cu scopul de a optimiza sănătatea și productivitatea culturilor, promovând simultan practici agricole care sprijină și conservă biodiversitatea solului.

Aspectul central al cercetării noastre îl constituie implementarea și promovarea tehnologiei agricole no-till. Optimizăm aplicarea nutrienților prin utilizarea cu precădere a îngrășământului natural și reducerea la minimul necesar a folosirii fertilizanților, erbicidelor, insecticidelor și îngrășămintelor chimice.

Prin analizele detaliate ale solului și îngrășămintelor pe care le efectuăm, avem certitudinea că îngrășămintele naturale utilizate sunt superioare, asigurând o agricultură mai sustenabilă și eficientă.
Top
ro_RO