Grup Serban

Băcănii

Băcănia Șerban Oituz

Bulevardul Oituz, nr. 21, Onești, Jud. Bacău

Băcănia Șerban Sf. Apostoli

Strada Sf. Apostoli, Onești, Jud. Bacău

Băcănia Șerban Orizont

Str. Mercur, nr. 5, Onești. Jud. Bacău

Băcănia Șerban Brașov

Calea Brașov, Onești, Jud. Bacău

Băcănia Șerban G. Călinescu

Str. George Călinescu, Onești, Jud. Bacău

Cine suntem

Băcăniile Şerban sunt un lanț de cinci magazine în oraşul Oneşti, Jud. Bacău şi proiectul are în plan dezvoltarea şi creşterea numărului în Romȃnia.

Designul, accesoriile decorative, elemntele reuse şi produsele oferite în  Băcănii, au fost atent alese și au ca scop fidelizare şi apropierea clienţilor faţă de serviciile oferite, într-un mediu cât mai cald şi familiar lor.

La una din Băcănii s-a construit un punct de vȃnzare din stradă sub forma unei căruţe, denumită „Căruţa cu Bucate” by Băcănia Şerban, cu meniuri fast food pentru gurmanzii de carne. Ȋn faţa Băcăniei Şerban şi a Căruţei cu Bucate se află o mica terasa cu mese tip bar realizate din butoaie de vin, unde se poate savura fie meniul ales, fie produsul de patiserie preferat sau chiar un sandwich.

Băcănia Şerban cu Delicii, una din cele cinci băcănii, este cu specific de cofetărie, avȃnd atât partea de băcănie de unde poţi achiziţiona produsele specifice celorlate băcăniei, cȃt şi partea de cofetărie cu servire la masă. Mai mult, în funcţie de vreme, atȃt terasa Bacaniei Şerban cu Delicii, cȃt si cea a băcăniei din central oraşului (blv. Oituz, nr. 21) sunt deschise pentru cei care vor  să savureze fie cafeaua de dimineaţă alături de un croissant, fie un fresh de portocale alături de prăjitura preferată.

Băcăniile îşi răsfaţă consumatorii într-un mediu cald și prietenos cu o gamă variată de produse, marea majoritate din producţie proprie.

Prăjituri delicioase preparate în laboratorul propriu, pâini rumenite în cuptor cu lemne, produse de patiserie marca Șerban, pizza preparată cu gust și pasiune, carne de pasăre marca Ferma Avicolă Șerban, pui la rotisor, preparate din carne tradiţională din Bucovina și multe alte produse stau frumos aliniate în vitrine si pe rafturile băcăniei.