Grup Serban

Brutărie – Cofetărie

Deținem o brutărie, un laborator de cofetărie, cinci magazine sub brandul Băcănia Șerban.

La ora actuală, capacitatea totală de producție a produselor de panificației-patiserie este de 20 tone/24h.

Prin sistemul de management al calitații, care îndeplinește condițiile standardului ISO 2200 și ISO 9001, precum și a cerințelor standardului IFS Food, suntem alături de consumatori cu servicii și produse de calitate.

Urmărim constant tendințele în industria de panificație, patiserie și cofetărie și investim continuu în tehnologii inovatoare și strategii de management.

În trend cu piața, îi oferim consumatorului posibilitatea să aleagă produse de panificație-patiserie și cofetărie care se pliază pe nevoile și preferințele lui, producând diferite sortimente de produse.

Produsele de panificație se găsesc atât în lanțurile proprii de magazine, Băcăniile Șerban, cât și în supermarketurile partenere din țară (Selgros, Mega Image, Kaufland, Carrefour, Penny, Profi, Cora, Lidl)

Laboratorul cu delicii s-a născut din pasiune pentru dulciuri și creativitate.

După rețete inedite, producem  prăjituri și torturi rafinate  pentru momente de neuitat. Vanilie, ciocolată fină, bezea, caramel, spumă de cafea și multe alte arome pe care le poti alege pentru tortul perfect, îți vor dărui plăcere, răsfăț, bucurie, pasiune.