Grup Serban

Băcănii

Băcănia Șerban Oituz

Bulevardul Oituz, nr. 21, Onești, Jud. Bacău

Băcănia Șerban Sf. Apostoli

Strada Sf. Apostoli, Onești, Jud. Bacău

Băcănia Șerban Orizont

Str. Mercur, nr. 5, Onești. Jud. Bacău

Băcănia Șerban Brașov

Calea Brașov, Onești, Jud. Bacău

Băcănia Șerban G. Călinescu

Str. George Călinescu, Onești, Jud. Bacău

Cine suntem?

Băcăniile Şerban sunt un lanț de cinci magazine în oraşul Oneşti, Jud. Bacău.

Designul, accesoriile decorative, elemntele „reuse” şi produsele oferite în  Băcănii, au fost atent alese și au ca scop fidelizare şi apropierea clienţilor faţă de serviciile oferite, într-un mediu cât mai cald şi familiar lor.

Chiar dacă Băcăniile au același concept de design, ele se deosebesc unele de altele prin mici detalii ce țin de activitatea principală de vânzare a zonei în care sunt poziționate.

 

Una din Băcănii, se deosebește de restul prin faptul că are prevăzut un punct de vȃnzare din stradă sub forma unei căruţe, denumit „Căruţa cu Bucate” by Băcănia Şerban. Acest punct de vânzare, cumva independet de magazin dar poziționat în aceeași clădire, vinde meniuri fast food pentru gurmanzii de carne. Ȋn faţa Băcăniei Şerban şi a Căruţei cu Bucate se află o mică terasă cu mese tip bar realizate din butoaie de vin, unde se poate savura fie meniul ales, fie produsul de patiserie preferat sau chiar un sandwich.

O altă Băcănie, este cu specific de cofetărie și în conceptul ei de desgin s-a păstrat atât partea de băcănie de unde poţi achiziţiona produsele specifice celorlate băcăniei, cȃt şi partea de cofetărie cu servire la masă. Mai mult, în funcţie de vreme, terasa Bacaniei Şerban cu Delicii este deschisă pentru cei care vor  să savureze fie cafeaua de dimineaţă alături de un corn, fie un fresh de portocale alături de prăjitura preferată.

Băcăniile îşi răsfaţă consumatorii într-un mediu cald și prietenos cu o gamă variată de produse, marea majoritate din producţie proprie.

Prăjituri delicioase preparate în laboratorul propriu, pâini rumenite în cuptor cu lemne, produse de patiserie marca Șerban, pizza preparată cu gust și pasiune, carne de pasăre marca Ferma Avicolă Șerban, pui la rotisor, preparate din carne tradiţională din Bucovina și multe alte produse stau frumos aliniate în vitrine si pe rafturile băcăniei.